Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

FortV levererar!

miljo

Förra veckan träffade vi representanter från FortV. Vi gick igenom alla detaljer kring det underlag som Fortifikationsverket årligen ska leverera till Försvarsmakten gällande energiförbrukning. Som utgångspunkt hade vi Försvarsmaktens miljömål för minskad energiförbrukning och det remissvar som FortV lämat.

Mötet resulterade bland annat i att ett par ändringar i bilaga 2 (nyckeltal) till Försvarsmaktens miljömål. Ändringarna innebär att uppgifter för industriell el ej samlas in då det är ett ekonomiskt uppföljningsmått och alltså inget som FortV ska leverera. Vidare fastställdes definitionen av ”uppvärmd area” som +10 C.

Protokollet från mötet hittar du här Energimöte FortV 2012

Personlig blogg

Värt att försvara, värt att bevara! En blogg om miljöfrågor av Högkvarterets miljöavdelning, som jobbar med strategiska miljöfrågor.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *