Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Tack soldathemmet i Skövde

Malistyrkan

I veckan fick vi en efterlängtad leverans av post från Sverige.

Bland alla paket och brev från våra nära och kära fanns det även en fin och något söt överraskning från soldathemmet i Skövde, som skickat ner en trevlig hälsning och några kilo godis.

Ett par glada soldater tar emot paketet från Soldathemmet i Skövde.

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu har den svenska styrkan etablerat sig i staden Gao i landets östra delar, för att lösa andra uppgifter. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

1 kommentar

  • Ulrika Englund 4 augusti 2020 20:02

    Önskar er lycka till i det viktiga arbete.
    /Ulrika

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *