Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

SVT besökte den svenska Malistyrkan

Malistyrkan

Intervju med ställföreträdande kontingentschef Jesper Sparre vid Nigers strand.

Patrull i Timbuktu.

Intervju i öknen.

Under några intensiva dagar i veckan har Mali 10 haft besök av utrikeskorrespondent Samir Abu Eid och fotograf Niclas Berglund från Sveriges Television (SVT).
Resultatet av besöket kommer troligen kunna ses under vecka 47, förhoppningsvis från tisdag den 19 november och framåt – i både Rapport och Aktuellt. Och skulle man missa det när det sänds den aktuella kvällen, finns alltid SVT Play. Missa inte chansen att se vad Mali 10 gör och har gjort – tack Samir och Niclas för besöket!

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu förbereder sig den svenska styrkan för att lösa andra uppgifter i Gao, landets östra delar. Därmed pågår en omstrukturering av Camp Nobel i Timbuktu. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

4 kommentarer

 • Alexandra 6 december 2019 22:15

  Kollat efter den, men inte sett att det har sänts? Väldigt synd

 • Tobbe 26 november 2019 17:00

  Det hade varit intressant att se, men hittar det inte på SVT play

 • Carina A 17 november 2019 22:00

  Spännande det ser jag fram emot.

 • Ellinor J K 16 november 2019 09:39

  Skall bli intressant att se reportaget.
  Ellinor

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *