Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

SVT besökte den svenska Malistyrkan

Malistyrkan

Intervju med ställföreträdande kontingentschef Jesper Sparre vid Nigers strand.

Patrull i Timbuktu.

Intervju i öknen.

Under några intensiva dagar i veckan har Mali 10 haft besök av utrikeskorrespondent Samir Abu Eid och fotograf Niclas Berglund från Sveriges Television (SVT).
Resultatet av besöket kommer troligen kunna ses under vecka 47, förhoppningsvis från tisdag den 19 november och framåt – i både Rapport och Aktuellt. Och skulle man missa det när det sänds den aktuella kvällen, finns alltid SVT Play. Missa inte chansen att se vad Mali 10 gör och har gjort – tack Samir och Niclas för besöket!

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu etablerar sig den svenska styrkan i staden Gao i landets östra delar, för att lösa andra uppgifter. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

4 kommentarer

 • Ellinor J K 16 november 2019 08:39

  Skall bli intressant att se reportaget.
  Ellinor

 • Carina A 17 november 2019 21:00

  Spännande det ser jag fram emot.

 • Tobbe 26 november 2019 16:00

  Det hade varit intressant att se, men hittar det inte på SVT play

 • Alexandra 6 december 2019 21:15

  Kollat efter den, men inte sett att det har sänts? Väldigt synd

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *