Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Första delen av Mali 10 elva

Malistyrkan

NSE Mali 10 och NSE Mali 11.

Den sjätte november – på Gustav Adolf-dagen – lämnade NSE Mali 10 över ansvaret till NSE Mali 11. I samband med ceremonin lämnades Camp Midgårds nyckel över till Ulf, tjänsteförrättande chef NSE Mali 11.

I samband med ceremonin genomfördes även medaljering av FN-medaljer till vaktgruppen och personal från LSS, samt omgallonering.
CO:s coin till finske kollegan Jani Ylämäki samt Johan och Lars på Mali 10 för förtjänstfulla insatser under missionen.

Medaljering av Mali 10.

Minnessköldöverlämnande

En minnessköld utdelades till våra norska kamrater på Camp Bifrost.
Ceremonin avslutades med att Jenny, Mali 10:s samverkansofficer på Minusmas högkvarter höll ett mycket uppskattat tacktal.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu förbereder sig den svenska styrkan för att lösa andra uppgifter i Gao, landets östra delar. Därmed pågår en omstrukturering av Camp Nobel i Timbuktu. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

2 kommentarer

  • Carina B 20 november 2019 20:53

    Lycka till Mali 11. Trevligt att få se även från Bamako.

  • Ellinor J K 14 november 2019 18:06

    All lycka till Mali 11!!
    Ellinor

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *