Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Första delen av Mali 10 elva

Malistyrkan

NSE Mali 10 och NSE Mali 11.

Den sjätte november – på Gustav Adolf-dagen – lämnade NSE Mali 10 över ansvaret till NSE Mali 11. I samband med ceremonin lämnades Camp Midgårds nyckel över till Ulf, tjänsteförrättande chef NSE Mali 11.

I samband med ceremonin genomfördes även medaljering av FN-medaljer till vaktgruppen och personal från LSS, samt omgallonering.
CO:s coin till finske kollegan Jani Ylämäki samt Johan och Lars på Mali 10 för förtjänstfulla insatser under missionen.

Medaljering av Mali 10.

Minnessköldöverlämnande

En minnessköld utdelades till våra norska kamrater på Camp Bifrost.
Ceremonin avslutades med att Jenny, Mali 10:s samverkansofficer på Minusmas högkvarter höll ett mycket uppskattat tacktal.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu etablerar sig den svenska styrkan i staden Gao i landets östra delar, för att lösa andra uppgifter. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

2 kommentarer

  • Ellinor J K 14 november 2019 17:06

    All lycka till Mali 11!!
    Ellinor

  • Carina B 20 november 2019 19:53

    Lycka till Mali 11. Trevligt att få se även från Bamako.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *