Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Mali 10 i motljus

Malistyrkan

Spaningsgrupp i solnedgång – klassiskt motiv i Mali.

Ett osvikligt tecken på att en insats börjar gå mot sitt slut – sektioner, grupper och andra konstellationer vill ha bilder på sig från insatsområdet. Gärna i motljus och helst tagna av Combat Camera, förbandet med uppgift att dokumentera Försvarsmaktens verksamhet genom film- och stillbildsfotografering. I fyra veckor har Mali 10 haft nöjet att ha Jimmy, Hampus och Rickard från ComCam på besök. Tack för tusentals fantastiska foton – många kommer hamna i vår kommande minnesbok.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av en kontingent innehållande ett underrättelseförband och officerare som tjänstgör i olika staber. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Huvuddelen av den svenska styrkan är förlagd i Timbuktu och en mindre del i huvudstaden Bamako.

3 kommentarer

  • Sari W 1 november 2019 13:48

    Ska bli skönt när ni åter är hemma! Ni gör/har gjort en fantastisk insats i FNs tjänst. Så stolt över er! Ni är så förtjänta av era medaljer!

  • Anneli 29 oktober 2019 18:55

    Vi här hemma längtar efter att få ta kort på Mali 10 i Skövde.

  • Mats 28 oktober 2019 11:48

    #Myto

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *