Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Vill ni veta hur vi firar midsommar? Lyssna på P4!

Malistyrkan

Snyggaste majstången söder om Sahara.

På midsommarafton kommer Mali 10 höras i både Sveriges Radio P4 Skaraborg och Sveriges Radio P4 Östergötland. Det blir prat om vädret, vad vi gör på dagarna och om det blir någon sill och några Små Grodor här i Timbuktu.
Först ut är Josefine, som hörs i SR P4 Skaraborg och etern (100,3 Mhz) ungefär klockan 10.15.
Därefter, klockan 11.05 rattar du över till SR P4 Östergötland och 94,8 Mhz (Norrköping), 99,8 Mhz (Linköping), 101,2 Mhz (Motala), 103,6 Mhz (Kisa) eller 103,9 Mhz (Valdemarsvik) för att lyssna på Denny.
Eller så lyssnar du via webben, www.sr.se.
Stämmer sedan vad som utlovats, så kommer du då också kunna lyssna på ”Stad i ljus” med Tommy Körberg – melodifestivallåten som av någon anledning har blivit favoritlåten för svenska soldater på utlandstjänst.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu etablerar sig den svenska styrkan i staden Gao i landets östra delar, för att lösa andra uppgifter. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

4 kommentarer

 • Anneli 20 juni 2019 14:08

  Önskar Er en Glad midsommar

 • Britt 20 juni 2019 17:01

  Glad midsommar önskar vi er alla!

 • Lena o Micke 21 juni 2019 09:55

  Glad midsommar till Er alla

 • Rose-marie svensson 21 juni 2019 11:05

  Vill önska alla killar och tjejer en riktigt fin midsommar Lyssnade på radio P4 om hur ni har det på eran midsommar,låter väl okej men fy så varmt

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *