Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Vill ni veta hur vi firar midsommar? Lyssna på P4!

Malistyrkan

Snyggaste majstången söder om Sahara.

På midsommarafton kommer Mali 10 höras i både Sveriges Radio P4 Skaraborg och Sveriges Radio P4 Östergötland. Det blir prat om vädret, vad vi gör på dagarna och om det blir någon sill och några Små Grodor här i Timbuktu.
Först ut är Josefine, som hörs i SR P4 Skaraborg och etern (100,3 Mhz) ungefär klockan 10.15.
Därefter, klockan 11.05 rattar du över till SR P4 Östergötland och 94,8 Mhz (Norrköping), 99,8 Mhz (Linköping), 101,2 Mhz (Motala), 103,6 Mhz (Kisa) eller 103,9 Mhz (Valdemarsvik) för att lyssna på Denny.
Eller så lyssnar du via webben, www.sr.se.
Stämmer sedan vad som utlovats, så kommer du då också kunna lyssna på ”Stad i ljus” med Tommy Körberg – melodifestivallåten som av någon anledning har blivit favoritlåten för svenska soldater på utlandstjänst.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av en kontingent innehållande ett underrättelseförband och officerare som tjänstgör i olika staber. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Huvuddelen av den svenska styrkan är förlagd i Timbuktu och en mindre del i huvudstaden Bamako.

4 kommentarer

 • Rose-marie svensson 21 juni 2019 13:05

  Vill önska alla killar och tjejer en riktigt fin midsommar Lyssnade på radio P4 om hur ni har det på eran midsommar,låter väl okej men fy så varmt

 • Lena o Micke 21 juni 2019 11:55

  Glad midsommar till Er alla

 • Britt 20 juni 2019 19:01

  Glad midsommar önskar vi er alla!

 • Anneli 20 juni 2019 16:08

  Önskar Er en Glad midsommar

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *