Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

PIO Mali 09: Tack för ert stöd

Malistyrkan

Med detta inlägg vill jag som PIO Mali 09 tacka alla som läst och kommenterat. Jag kommer nu dela kameran och tangentbordet med PIO Mali 10.

Det har varit varma, intensiva och lärorika månader för samtliga och vi hade inte kunnat genomföra insatsen om det inte vore för allt det stöd som vi fått från er anhöriga hemma i Sverige. Ni är i högsta grad en del av insatsen och tack för att ni läst, kommenterat och skickat varma hälsningar till oss. Mali 09 har ansvaret för kommunikationen och insatsen fram till och med överlämningsceremoni nästa vecka. Men från och med nu kommer ni även kunna läsa om Mali 10 på Malibloggen.

Förutom en ordentlig överlämning till våra kollegor på Mali 10 så återstår hemrotation och hemkomstverksamhet. Vi ser fram emot att träffa er alla på medaljceremonin.

Huvuddelen av Mali 09 uppställda strax innan julfirande.

/Mikael, PIO Mali 09

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu etablerar sig den svenska styrkan i staden Gao i landets östra delar, för att lösa andra uppgifter. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

4 kommentarer

 • maria 26 maj 2019 06:39

  Tack för allt ni gjort och välkomna hem.

 • K-J 26 maj 2019 10:30

  Lycka till #Mali10 och ta hand om varandra. Grattis också till någon som fyller år där idag den 26:e

 • Maria Cristina 26 maj 2019 20:21

  Välkomna hem Mali 09.

 • David Erik 27 maj 2019 09:46

  Strålande utfört arbete, PIO Mali 09! Tack - och hoppas din efterträdare fortsätter i dina spår.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *