Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

PIO Mali 09: Tack för ert stöd

Malistyrkan

Med detta inlägg vill jag som PIO Mali 09 tacka alla som läst och kommenterat. Jag kommer nu dela kameran och tangentbordet med PIO Mali 10.

Det har varit varma, intensiva och lärorika månader för samtliga och vi hade inte kunnat genomföra insatsen om det inte vore för allt det stöd som vi fått från er anhöriga hemma i Sverige. Ni är i högsta grad en del av insatsen och tack för att ni läst, kommenterat och skickat varma hälsningar till oss. Mali 09 har ansvaret för kommunikationen och insatsen fram till och med överlämningsceremoni nästa vecka. Men från och med nu kommer ni även kunna läsa om Mali 10 på Malibloggen.

Förutom en ordentlig överlämning till våra kollegor på Mali 10 så återstår hemrotation och hemkomstverksamhet. Vi ser fram emot att träffa er alla på medaljceremonin.

Huvuddelen av Mali 09 uppställda strax innan julfirande.

/Mikael, PIO Mali 09

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av en kontingent innehållande ett underrättelseförband och officerare som tjänstgör i olika staber. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Huvuddelen av den svenska styrkan är förlagd i Timbuktu och en mindre del i huvudstaden Bamako.

4 kommentarer

 • David Erik 27 maj 2019 11:46

  Strålande utfört arbete, PIO Mali 09! Tack - och hoppas din efterträdare fortsätter i dina spår.

 • Maria Cristina 26 maj 2019 22:21

  Välkomna hem Mali 09.

 • K-J 26 maj 2019 12:30

  Lycka till #Mali10 och ta hand om varandra. Grattis också till någon som fyller år där idag den 26:e

 • maria 26 maj 2019 08:39

  Tack för allt ni gjort och välkomna hem.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *