Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Slutspurt: Soldater mot cancer

Malistyrkan

Liksom Mali 08:s tid i Mali är kampanjen ”Soldater mot prostatacancer” på upphällningen. Kampanjen avslutas med en omröstning för bästa mustasch på Malistyrkans sociala medier Facebook och Instagram; besök för att gilla, dela och rösta!

Omröstningen avslutas kl:12:00 på lördag förmiddag den 1 december 2018.

Foto: Viktoria Maaherra

Hittills har Malistyrkan med följare samlat in drygt 30 000 kronor till cancerfonden genom kampanjerna ”Soldater mot bröstcancer” och ”Soldater mot prostatacancer”. Tack till alla som bidragit, delat och gillat!

Foto: Viktoria Maaherra

Besök länken https://www.cancerfonden.se/insamlingar/soldater-mot-prostatacancer för att bidra till insamlingen. Eller swisha BESEGRA 26815 till 90 1951 4.

Foto: Viktoria Maaherra

Obs. Detta är ett enskilt initiativ från soldater och officerare i Mali 08, och inget som Försvarsmakten som myndighet står bakom.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av en kontingent innehållande ett underrättelseförband och officerare som tjänstgör i olika staber. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Huvuddelen av den svenska styrkan är förlagd i Timbuktu och en mindre del i huvudstaden Bamako.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *