Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Träning för kropp och knopp

Malistyrkan

Träning. Denna ljuva krydda  i insatsvardagen!

Fysisk träning hjälper till att hantera stress på ett bättre sätt. Samtidigt gör träning dig både starkare och mer uthållig, det gör det mesta i vardagen lättare.

För Mali 07 är fysisk träning en del av insatsvardagen. Det handlar om att ta hand om sig själv både fysiskt och psykiskt. Dessutom är sommarledigheten i antågande med allt vad det vill innebära. För vi ska inte sticka under stolen med att den kosmetiska bonusen vi får av träningen är tacksam.

Lyssna på Malipoddens avsnitt om träning där vi gästas av Styrkelabbet, Philip Wildenstam och Daniel Richter – om du inte redan har gjort det! Sök upp ”Malipodden” i iTunes, Podcaster eller klicka här.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu förbereder sig den svenska styrkan för att lösa andra uppgifter i Gao, landets östra delar. Därmed pågår en omstrukturering av Camp Nobel i Timbuktu. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *