Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Träning för kropp och knopp

Malistyrkan

Träning. Denna ljuva krydda  i insatsvardagen!

Fysisk träning hjälper till att hantera stress på ett bättre sätt. Samtidigt gör träning dig både starkare och mer uthållig, det gör det mesta i vardagen lättare.

För Mali 07 är fysisk träning en del av insatsvardagen. Det handlar om att ta hand om sig själv både fysiskt och psykiskt. Dessutom är sommarledigheten i antågande med allt vad det vill innebära. För vi ska inte sticka under stolen med att den kosmetiska bonusen vi får av träningen är tacksam.

Lyssna på Malipoddens avsnitt om träning där vi gästas av Styrkelabbet, Philip Wildenstam och Daniel Richter – om du inte redan har gjort det! Sök upp ”Malipodden” i iTunes, Podcaster eller klicka här.

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu har den svenska styrkan etablerat sig i staden Gao i landets östra delar, för att lösa andra uppgifter. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *