Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Armétaktisk chef medaljerade personal

Malistyrkan

Foto: Anders Szili

Medaljeringen genomfördes i samband med mitt veckolånga besök vid Mali 06. Hela förbandet i Mali med sin grund ur Arméns Jägarbataljon har tillsammans med ett flertal andra förband på ett utmärkt sätt byggt en förbandsanda med förtroende och kamratskap samt på ett föredömligt sätt genomfört sin insats.
Det har varit ett bra besök vid förbandets olika delar med bland annat patrulleringar i insatsområdet.

Jag ser fram emot att möta dem vid hemkomst och medaljera hela förbandet på plats i Arvidsjaur.

Fredrik Ståhlberg, armétaktisk chef

 

 

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *