Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ännu en medaljceremoni på Camp Nobel

Malistyrkan

Tidigt under söndagen genomfördes ännu en medaljceremoni på Camp Nobel i Timbuktu. Det var drygt 60 personer som tilldelades FN:s medalj för tjänstgöring i Mali. Alla svenska soldater som tjänstgör 90 dagar i insatsområdet tilldelas medaljen.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

6 kommentarer

 • Mamma Ingela 16 september 2017 08:00

  Ni är verkligen värd denna medalj.

 • Malistyrkan 15 september 2017 19:08

  Jovisst har det varit medaljceremoni även där. Material ska vara på väg till Timbuktu och kommer att publiceras så snart som möjligt.

 • anders Fredriksson 15 september 2017 16:43

  varför ingen medaljcermoni i Bamako?

 • Jan/pappa till en soldat 15 september 2017 06:29

  Grattis till er alla!
  Här hemma är vi både stolta och glada över era fina insatser.

 • Kusin Lotta 11 september 2017 21:31

  Ni är så väl värda medaljen!!

 • Peter Bodis 11 september 2017 20:33

  Välförtjänt medaljregn!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *