Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Malisoldater i SVT

Malistyrkan

 

Foto: Daniel Brodén

Frilansjournalisten Daniel Brodén har besökt Malistyrkan i Timbuktu för Sveriges Televisions räkning. Bland annat gjorde han ett antal personporträtt för SVT:s lokalstationer runt om i landet. Nedan finns länkarna till inslagen på SVT Play.

Kim Loord på SVT Öst.

Mats Nyström på SVT Uppsala.

Mikael Vidin på SVT Västmanland.

Åke Wressel på SVT Dalarna.

Josef Ekesryd på SVT Väst.

 

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

1 kommentar

  • Jan/pappa till en soldat 9 september 2017 10:14

    Jättebra bevakat och intressant från olika perspektiv.
    Nästa gång ser vi fram emot att få höra om våra modiga kvinnor också.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *