Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Följ med Andreas, Petra och Viktor under en dag i Mali

Malistyrkan

Kolla in Combat Cameras film på YouTube:

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

4 kommentarer

 • Invictus 7 september 2017 20:27

  Kanonbra film .spännande att få en inblick i er vardag.kör hårt,peace

 • Linda Platt 7 september 2017 07:29

  Stort tack!

 • Stefan 5 september 2017 20:42

  Toppenfin, härligt att få det dagliga livet.

 • Sabi 4 september 2017 20:15

  Oj, tack för en fantastisk filmsnutt! Jag blev väldigt berörd, av att få se er miljö i rörlig bild - en miljö jag bara fått beskriven för mig i ord tidigare, och någon enstaka bild på. Blandat med personliga berättelser från olika människor - jättefint. Tack!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *