Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Bildspel: Svängig gudstjänst inne på Ghanas camp

Malistyrkan

På söndagsförmiddagen besökte ett gäng med svenskar gudstjänsten inne på Ghanas camp, som precis likt Camp Nobel inryms på den så kallade supercampen. Det var en interreligiös gudstjänst där såväl företrädare för kristendom som islam predikade. Stundtals var det en svängig tillställning med sång och musik. Trumsetet har en självklar plats och det dansades friskt i takt med tonerna.

Självfallet fanns den svenske fältpastorn Josef på plats under den närmare två timmar långa gudstjänsten.

– Det är en tillställning präglad av väldigt mycket glädje. Man sjunger och dansar till guds ära, säger Josef.

/Johannes, tf PIO

             

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *