Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Besök hos ghananerna

Malistyrkan

Ett gäng med svenskar, däribland chefen för Mali 06 och stabschefen, besökte på torsdagsförmiddagen Ghanas camp. Vi var inbjudna för att se deras medaljceremoni. Det var en varierande tillställning med flera tal och otaliga honnörer, varefter det bjöds på svängig inhemsk musik där de ghananska soldaterna dansade. Hela tillställningen tog drygt två och en halv timme, inklusive lunchsittningen där det bjöds på flera olika maträtter från Ghana. Kolla in bilderna nedan:

/Johannes, tf PIO

 

 

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

1 kommentar

  • Mor 1 september 2017 13:29

    Tack för all information som vi här hemma får genom bloggen. Den är jätteviktig för att vi ska känna oss lugnare och sen är det såklart intressant att se bilder och läsa om era dagar.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *