Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Malistyrkan i SR P1 Morgon

Malistyrkan

Foto: Jimmy Croona/Försvarsmakten

Hör förbandschef Teddy Larsson berätta om läget i Mali i Sveriges Radio P1 Morgon. Det är ett av Sveriges Radios mest populära program och når ut till omkring 750 000 lyssnare. Du kan lyssna på inslaget här.

/Pelle PIO

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

2 kommentarer

  • Björn Larsson 27 juli 2017 16:04

    Enkelt, tydligt och klargörande. En bra intervju.

  • MoP 24 juli 2017 17:21

    I morse i TV: Gediget,klart och koncist. Tack, från föräldrar med son, hemkommen från Mali 05.
    //Take Care//

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *