Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Malistyrkan i morgonsoffan

Malistyrkan

Foto: Pelle Vamstad

På måndag den 24 juli kommer Teddy Larsson, chef för Malistyrkan, att medverka i direktsändning i SVT:s ”Godmorron Sverige”. Under sändningen kommer han att ge sin syn på det aktuella läget och på hur det svenska förbandet upplever det är att arbeta för fred under FN-flagg i Mali.

Det är med andra ord ett ytterst gott skäl till att kliva upp och slå på tv:n denna julimorgon.

Teddy Larssons medverkan är planerad till kl 08.22. Väl mött!

/Pelle PIO

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

1 kommentar

  • Mor 21 juli 2017 18:46

    Tack för info, bara ställa väckarklockan då.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *