Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Mali06 Open Championships – bordtennisturnering

Malistyrkan

Den fina idrotten bordtennis utövas även här nere på Camp Nobel. Även om de flesta soldater hänger sig åt idel styrketräning och fitness finns det möjlighet för de som vill testa sitt bollsinne att göra det i det vi kallar ”Pingispalatset”. Sålunda har det just startat en traditionsenlig bordtennisturnering med tretton entusiastiska deltagare. Turneringen spelas inledningsvis som en rak serie där alla möter alla. Därefter spelas final mellan ettan och tvåan och bronsmatch mellan trean och fyran. Eftersom det snart är dags för leave kommer turneringen inte vara klar förrän i höst, det är som sagt många matcher som ska spelas. Vi lovar att hålla er därhemma uppdaterade hur det går…

/Pingisamiralen

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *