Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Säkerhet på Camp Nobel

Malistyrkan

På svenska Camp Nobel i Timbuktu är omkring 250 svenska soldater baserade. En av många arbetsuppgifter som den svenska styrkan löser är att bemanna vaktstyrkan som är en central del av skyddet av den svenska campen.

Läs hela artikeln här på Försvarsmaktens hemsida.

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali består av två kontingenter. Den ena består av ett underrättelseförband samt officerare som tjänstgör i olika staber. Det andra är ett transportflygförband som stöder FN med flygtransporter. Som stöd till dessa finns en nationell stödenhet för logistik (NSE). Den svenska personalen är förlagd i huvudstaden Bamako samt i Timbuktu.

4 kommentarer

 • Malistyrkan 19 juni 2017 13:09

  http://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2017/06/saknad-svensk-i-mali-aterfunnen/

 • Malistyrkan 19 juni 2017 13:02

  Lotta! Nej, jag har ingen mer information att delge. Det är Försvarsmaktens högkvarter i Sverige som äger frågan och därmed också står för informationen.

  /Pelle PIO

 • Lotta 19 juni 2017 10:56

  hej! kan du skriva om gårdagens attacken i Bamako? enligt svenska medier saknas "en svensk soldat" (?). Det har kanske ingenting att göra med er men det är lite svårt för mig att avgöra. Tack så mycket för hjälpen!

 • Sabi 16 juni 2017 17:34

  Tack för länken! Jag är ny i situationen som anhörig nu iom Mali 06, och redan ett tag innan er avresa följde jag bloggen flitigt och det är ett gott stöd här på hemmaplan att kunna följa ert arbete och vardag.

  Hoppas så klart att vi även fortsatt kommer kunna följa er insats via bloggen! (I klartext: jag saknar de hyfsat regelbundna uppdateringarna och går in flera gånger om dagen med förhoppningen att det ska finnas ett nytt inlägg ;) )

  Tack för allt ni gör!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *