Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ny upplevelse

MALI 00

Idag fick MALI 00 variation från kosten på svenska stridsportioner som vi nu levt på i 14 dagar. Det blev en fransk version istället, ombyte förnöjer.

 

IMG_0932[1]

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu förbereder sig den svenska styrkan för att lösa andra uppgifter i Gao, landets östra delar. Därmed pågår en omstrukturering av Camp Nobel i Timbuktu. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

6 kommentarer

 • Christer 7 januari 2015 18:28

  Finns inga Kanadensare i närheten. I Afghanstan ordnade vi så soldaterna fick lite variation. Köpte in ransoner från Kanada, vilka är mer smakrika än de svenska. Gör byten länderna emellan så variation uppstår. Sköt om er.

 • Kollega 20 november 2014 18:52

  Kan ju inte vara sämre än tonfiskpastan i alla fall!

  Sköt om er där nere!

 • MALI 00 20 november 2014 13:05

  Hej Anders
  På länken nedan kan du se aktuella lediga jobb inom Försvarsmakten.
  http://jobb.forsvarsmakten.se/

 • Ida 19 november 2014 19:40

  Åh hoppas ni inte får viltgrytan med rödvinssky

 • Anders 19 november 2014 18:06

  Hej!
  Någon som har koll på när nästa ansökningar
  börjar?Man blir liksom lite sugen på en ny
  mission. Sköt om er i Mali

 • Roland 19 november 2014 17:26

  Hmm inget lärt ... I Tchad 2008 (två camper ) hade vi ingen ordentlig mat i tre månaderr, bara rations. svenska o franska. Akta dig för blodkorven ;-)

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *