Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

På plats

MALI 00

Nu är vi äntligen på plats och har påbörjat grupperingen av den tillfälliga campen.

Allt har fungerat bra och alla är vid gott mod.

Värmen är hanterbar, idag fick vi till egen dusch.

Nedan kan man lyssna på CO när han i måndags var med på interjuv i Radio Jönköping.

http://sverigesradio.se/sida/embed?url=http%3A%2F%2Fsverigesradio.se%2Fsida%2Favsnitt%2F456235%3Fprogramid%3D2345&start=8328

 

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu har den svenska styrkan etablerat sig i staden Gao i landets östra delar, för att lösa andra uppgifter. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

2 kommentarer

  • Christina 10 november 2014 16:37

    Tänker på Er där borta varje dag. Skönt att kunna följa er och ert arbete i Mali. Härligt att ni har fått till det så att ni kan duscha.
    Hälsningar från en nära anhörig.

  • Tore Bohlin 10 november 2014 22:13

    Skönt att höra att ni hittade vatten och att det veerkar flytit på bra första tiden! Bara att kämpa på. Hälsa kranförare Martin Johansson från mig! =)

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *