Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

På plats

MALI 00

Nu är vi äntligen på plats och har påbörjat grupperingen av den tillfälliga campen.

Allt har fungerat bra och alla är vid gott mod.

Värmen är hanterbar, idag fick vi till egen dusch.

Nedan kan man lyssna på CO när han i måndags var med på interjuv i Radio Jönköping.

http://sverigesradio.se/sida/embed?url=http%3A%2F%2Fsverigesradio.se%2Fsida%2Favsnitt%2F456235%3Fprogramid%3D2345&start=8328

 

Officiell blogg

Det svenska FN-bidraget i Mali har under flera år utgjorts av ett underrättelseförband med huvudsaklig placering i Timbuktu. Nu förbereder sig den svenska styrkan för att lösa andra uppgifter i Gao, landets östra delar. Därmed pågår en omstrukturering av Camp Nobel i Timbuktu. Sedan tidigare finns och kommer även fortsättningsvis att finnas en nationell stödenhet för logistik (NSE) med placering i Bamako.

2 kommentarer

  • Tore Bohlin 10 november 2014 23:13

    Skönt att höra att ni hittade vatten och att det veerkar flytit på bra första tiden! Bara att kämpa på. Hälsa kranförare Martin Johansson från mig! =)

  • Christina 10 november 2014 17:37

    Tänker på Er där borta varje dag. Skönt att kunna följa er och ert arbete i Mali. Härligt att ni har fått till det så att ni kan duscha.
    Hälsningar från en nära anhörig.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *