Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Omplanering för ubåtsjakt

Mats Ström

Ibland räcker det inte att ha en god planering. Det gäller också att ha planerat för det oväntade. Ubåtsjakten i veckan gav lite 80-tals känsla men logistikorganisationen anpassades snabbt till de nya behoven. Bland annat höjde vi transportberedskapen och beredskapen för att serva med marinspecifik materiel. Men man ska ha tur också. I helgen ska det vara en internationell övning i södra Sverige och därför hade vi utsett kontaktpersoner för att underlätta stödet till övningen. Den organisationen var flexibel och kunde användas redan nu.
Mats Ström
Chef för Försvarsmaktens logistik

Officiell blogg
Försvarsmaktens heraldiska vapen. Illustration.

Ett forum för oss som är intresserade av logistik i Försvarsmakten. Det här är en formell myndighetsblogg från Försvarsmakten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *