Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Tacka ja…..

kingkongo

Oktober 2011

Jag sneglar på telefonen som är på ljudlöst under ett planeringsmöte i Boden inför Cold Respons 12, det är B som ringer. Vid nästa rast ringer jag upp henne omedelbart, anar redan vad det är hon vill.
– ”Hej igen *suck* nu är det lite mycke’ igen, kan du åka i Mars 2012?”
– ”Inga konstigheter”, svarar jag utan att knappt tänka.
– ”Bra, utresa i slutet av Mars till östra delarna av Kongo, troligtvis Goma.”

Under kvällen när jag sitter på hotellet Bodensia och suger på en stackars bira googlar jag först Goma och sedan skriver jag ett mail till mina båda chefer som befinner sig i Italien om mina avsikter.

Nu är det hårdrock! 🙂

Personlig blogg

To all my english speaking friends, I will write this in swedish but the text under my pictures will be in english. Feel free to send me a mail to ask me about almost anything.

Återigen så är jag på väg ut på en mission och denna gången som observatör. Under årens lopp så har många frågat mig hur jag bor, vad äter jag, vem jag jobbar med och sist men inte minst, vad jag egentligen gör utomlands. Med denna blogg ska jag försöka visa allt detta. Den kommer att skrivas ur ett rent personligt perspektiv med mina egna ord, tankar och funderingar.

3 kommentarer

 • King-Kongo 14 februari 2012 20:36

  Lovar ;-)

 • Anders Olsson 14 februari 2012 15:12

  Skall bli imntressant att följa.

 • Anders Olsson 14 februari 2012 15:10

  King-Kongo
  Jag följer minsta steg du tar på resan.
  Var nu en aktiv bloggare, var försiktig "när du nu åker"

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *