Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Tacka nej…..

kingkongo

Augusti 2011

”Hej *suck*”
Jag hör att det är B i andra änden av luren.
”Du sa att du kunde åka iväg tidigare om det fanns möjlighet”
”Jodå, det kan nog fixas” svarar jag och tänker att jag kanske kan komma iväg redan under våren 2012 och inte först till hösten.
”Kan du åka i Oktober?”
Hmmm........en månad tídigare tänker jag då.
”Alltså om två månader!” förtydligar B då
Jag får bita mig i tungan innan jag hinner svara ja....och får svara tungt:
”Tyvärr, jag har jobbat tre veckor efter semestern, vi har Libyen insatsen som folk är iväg på och jag har redan jobbat 30 timmar övertid. Jag måste vara tyvärr vara lojal mot min nya chef, men återkom gärna igen.”

Det är alltid tungt att svara nej på sådana förfrågningar.
Sedan satte hösten igång med ännu mera övertid och hårt arbete.

Personlig blogg

To all my english speaking friends, I will write this in swedish but the text under my pictures will be in english. Feel free to send me a mail to ask me about almost anything.

Återigen så är jag på väg ut på en mission och denna gången som observatör. Under årens lopp så har många frågat mig hur jag bor, vad äter jag, vem jag jobbar med och sist men inte minst, vad jag egentligen gör utomlands. Med denna blogg ska jag försöka visa allt detta. Den kommer att skrivas ur ett rent personligt perspektiv med mina egna ord, tankar och funderingar.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *