Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Inte bortglömd…

iskugganavhindukush

Jag vill förresten tacka alla er som fortsätter att gå in här. Det har gått månader utan att jag loggat in, men ändå ser jag att ni inte ger upp. Mina inlägg verkar inte längre hamna på i feeden, men ni kämpar oförtrutet vidare och hittar till mina tankar ändå. Det väcker något i mig och jag undrar om jag borde ta upp tråden där jag slutade...

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

3 kommentarer

 • Kerstin Lorentz 21 oktober 2012 19:50

  Hej igen!

  Gratulationer till dig och din hustru med en förhoppning om ett bra liv tillsammans!

  Jag tänker ofta på när ni kom hem från Afghanistan till Karlsborg och jag fick träffa dig på Nymans ...

  Jag fortsätter mitt arbete, särskilt för flickor och kvinnor. Utbildning är en förutsättning för utveckling och jag sponsrar en flicka i Pakistan som har börjat sin läkarutbildning.

  De ensamkommande flyktingbarn som finns i vår kommun är samtliga från Afghanistan. Vi har en bra kontakt med boendet.

  Ja, vi arbetar på med vårt internationella engagemang!

  Hälsar gör

  Kerstin Lo.
  Ansvarig för Kultur & Fritid

  • iskugganavhindukush Kerstin Lorentz 21 oktober 2012 22:46

   Det var roligt att höra och jag delar din uppfattning om att utbildning är det bästa sättet att komma tillrätta med situationen. På återseende, Kerstin!

 • pewe 22 oktober 2012 11:09

  Det är väl helt enkelt så att för oss som följde dig/er under den långa resan så uppstod någon form av delaktighet i ditt liv, om än på distans. Eftersom du var öppen med dina känslor så lät du oss komma dig in på livet och jag tror att många av oss är nyfikna på hur det går, men skrivandet, vardagslivet, jobbet, tankarna mm. Så, om du käner för det så kan du vara säker på att ett livstecken då och då kommer att uppskattas!

  Take care,

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *