Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Ögonblicket alla väntat på…

iskugganavhindukush

Om mindre än två timmar är jag gift. Efter alla tårar, saknad och ilska har vi kommit dit jag lovade att vi skulle komma innan jag åkte. Nervös? Nej. Klarar du sex månader i fjärran land är väl ett giftermål en baggis. Eller...?

20120810-165253.jpg

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

3 kommentarer

 • anna s 10 augusti 2012 16:18

  varma lyckönskningar!

 • Eva Olsson 10 augusti 2012 19:27

  Du har visst kommit på fast mark
  Många lyckönskningar önskas dig och din brud som vi fått följa under din tid i Afghanistan.Boken blir en storsäljare väntar på den med spänning Hälsa Kristina som visst skall viga er har jag hört via rykten
  Dottern min skall också agera i bröllopsbestyren
  Vänligen Anna P:s mamma

 • 192:e Insats 27 augusti 2012 09:21

  Slinker in och hälsar er stort grattis och ger er en riktig stor cyber kram.

  Jag och frugan gifte oss den 11 augusti.
  Hoppas ni hade det minst lika lyckat och roligt.

  Nu när du är nygift och ny kär så kan vi nog allt ge dig en tid att få leva i euroferin men knalla dig sen tillbaka till bloggen för vi saknar dig.

  Mvh
  192e

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *