Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ur glömskans land…

iskugganavhindukush

Fastän jag inte skrivit ett enda inlägg på en dryg månad fortsätter ni att besöka mig och det värmer ett semestrande hjärta. Därför vill jag bara berätta att jag inte glömt mitt löfte att försöka få ner allting till en bok. Stephen King skriver 2 000 ord om dagen och jag gör mitt bästa för att i alla fall hamna i närheten av den siffran. Det går för övrigt in en jävla massa ord i en bok så jag har inte kommit särskilt långt än. De första tjugo eller trettio sidorna är skrivna och historien börjar ta form, men vad allt detta landar i vet jag inte riktigt. Jag håller er uppdaterade...

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

5 kommentarer

 • Linda 9 juli 2012 12:40

  är fortfarande inne och kikar på din blogg ibland, kul med en uppdatering. Lycka till med skrivandet!

 • Violen 8 juli 2012 21:45

  Tack för dina inlägg,har följt dig hela vägen,har en son som också var nere Fs22,ni har gjort ett enormt bra jobb och att ni alla kom hem igen

 • Mamman 8 juli 2012 17:50

  Ser verkligen framemott att läsa mer från dig.

 • Le 8 juli 2012 17:31

  Va glad jag blir. Lycka till!

 • Kenneth Felldén 7 juli 2012 16:56

  Lycka till och jobba hårt!

  Kenneth

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *