Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Det regnar på min parad…

iskugganavhindukush

Det kanske inte var optimala förutsättningar rent vädermässigt, men jag tycker ändå att det var en helt okej parad. Kallt, blött och segt, men imorgon är umbärandena glömda och jag skrattat åt det här minnet också. Men nu är det över. Prylarna inlämnade. Betygen utdelade. Farvälen sagda. Inte alla, det var en av nackdelarna med dagens väder – att du inte hade tid, möjlighet eller lust att vänta in fikat med alla andras anhöriga – men en del. Och vissa av dem är mer ett ”på återseende”. Nu ska jag ta mig hemåt och fila på ett sista farväl till er också...

20120601-130541.jpg

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *