Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Kastar in handduken…

iskugganavhindukush

Nu känner jag mig riktigt vissen. Förmodligen en kombination av anspänningen släpper och en hel del besök vilket alla vet är roten till allt ont. Nu längtar jag hem riktigt mycket också. När du är så här nära är det svårt att tänka på annat. Vi fyller inte längre någon riktig funktion här och snart är vi även borta rent formellt. Allt som återstår är vård och inlämning av materiel och viss administration. Vansinnigt tråkigt. Jag prokrastinerar så in i helvete just nu. Hur mycket jag än vill orkar jag inte ta laserpeken och krafsa bort lite sand som fastnat. Eftersom jag känner mig så seg och tung i kroppen och skallen känns det ännu motigare, men förr eller senare måste det göras eftersom tiden går. Som tur är. Snart kliver jag in genom dörren hemma till väntande flickvän och äppelpaj. Hur lockande den tanken är normalt har den nått helt nya nivåer. Det ska bli otroligt skönt att snart, snart få kasta in handduken efter den tolfte och sista ronden...

Foto: Jag.

Foto: Jag igen.

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

1 kommentar

  • Britt-Marie 19 maj 2012 19:05

    Jag kommer att sakna dina inlägg framöver. Jag har läst dem varje dag och haft lättare att hantera min oro under tiden min son har varit en bland alla i FS22. Du skriver mycket bra och jag önskar dig all lycka i framtiden.

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *