Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

I stresskonen…

iskugganavhindukush

Tre miljoner parallella processer pågår just nu i mitt huvud. Jag har tusen saker att göra och alla bör göras samtidigt. Snart kan jag pusta ut, men först väntar ett par sömnlösa dygn innan jag fått allt arbete på banan. Om jag uppdaterar dåligt ber jag om ursäkt i förväg, det kommer att bli bättre. Medan jag dippar ner i stresskonen står andra bergfast. Okej, de erkänner också att det ska bli en fantastisk känsla att få komma hem till den långa semester som väntar oss alla, men de tar det riktigt lugnt ändå. Stabila killar. Och när jag ändå är inne på temat kan jag berätta att det krävs riktigt pannben för att släpa runt på sextio kilo i trettiofemgradig värme. Jag klarar inte det. Jägarna gör det. Visst, många av dem är nästan dubbelt så stora som jag, men det är fortfarande ett jävla mäktigt arbete att göra det. Nu när temperaturen stiger över tiden är jag så tacksam att jag snart får åka hem. Tjugofem grader, grönska och en öl eller två, kan livet bli bättre...?

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *