Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Kraftpromenad…

iskugganavhindukush

Eftersom jag just nu befinner mig i ett land där mycket få människor bränner sitt avfall för att få värme till natten och således inte behöver inandas PVC-doftande luft tänker jag ta en power walk. För att markera att jag minsann inte tillhör den vanliga skaran trallvänliga motionärer använder jag min 30-kilos viktväst för att simulerad stridsutrustningen. Min flickvän hävdar att jag måste ha den innanför jackan eftersom jag ”ser ut som en jävla självmordsbombare med skägg och allt”, men jag hävdar bestämt att den bara signalerar att jag är en flink fyr med kraft i ben och bål. Vi får se vem som har rätt om ett par timmar...

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

4 kommentarer

 • pewe 16 mars 2012 08:02

  Tycker att du bär fanan högt och agerar med sann jägarpondus!

 • Loisie 16 mars 2012 06:54

  Du har nog två val om du inte vill.ha jackan överst, raka dig eller köp en dyr muta, av guld och som glimmar. Mutor funkar nog bäst i alla lägen.

 • Isabell 15 mars 2012 20:47

  Haha, dagens skratt. Håller på flickvännen, sorry!

 • Mia Ågren 15 mars 2012 14:30

  1-0 till flickvännen!

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *