31
Okt

Lågprisbolag…

Anmäl kommentar Av:
i Okategoriserade

Ah, tänk att få börja dagen med en visserligen lång, men ändå bekväm resa. Det har inte jag fått. Jag har tamejfan inte ens lämnat landet och jag är på pissdåligt humör. Anledningen stavas L-Å-G-P-R-I-S-B-O-L-A-G. Från vårt svinrika ”grannland”. Schysta grannar, verkligen. Tydligen ingår inte bagage i totalpriset längre. Nej, vid incheckningen fick jag veta att det kostar en tusenlapp till att inte resa tomhänt. Och en fralla för 68 spänn? Det är fan inte konstigt att man alltid försöker slå ut/säkra flygplatser först när kriget hänger i luften. Oljekonflikter i all ära, men om man verkligen vill tjäna pengar ska man belägra Robert’s Coffee på Terminal 2. Om jag ska försöka se något positivt i det hela är det att transporten till Afghanistan omöjligt kan bli värre. Herregud, inte ens robotbeskjutning kan toppa långflygningar med Norwegian. Vänta, Försvarsmakten lär ju inte direkt ha degat för en förstaklassbiljett med British Airways, det blir nog lågprisbolag som vanligt och det skulle ju kunna betyda att jag får åka med… NEEEEJ!


Kommentera