Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

För-resa…

iskugganavhindukush

Då var höstens resa bokad. I ett sista försök att på något sätt kompensera för vad jag utsätter min älskade flickvän för har jag precis gjort ett enormt hål i plånboken som bara kan matchas av det enorma hålet jag känner i min själ. Gillar inte att bränna pengar på det här sättet. Fast om det nu, mot all förmodan, skulle hända mig något i Afghanistan så vill jag i alla fall ha maxat livet så gott jag kunnat innan jag åkte. Den här resan blir nog en grym upplevelse som ni alla får ta del av genom de bilder jag tänker ta med något annat än min iPhone. Förhoppningsvis lägger sig ångesten snart. Min flickvän verkar dock inte ha den där spenderarångesten överhuvudtaget. Märkligt...

Personlig blogg

Som så många andra är jag på väg till Afghanistan. Men det här är inte en blogg om vilda äventyr i fjärran land, om eldstrider, om att slåss för sitt liv. Det här är en blogg om allting annat. Om saknad. Känslor. Rädsla. Tristess. Glädje. Om allt man lämnar hemma när man åker. Om vad du som åker kommer att möta och du som blir lämnad kvar borde få veta. Jag hoppas du finner min resa intressant.

Vill du kontakta mig gör du det på iskugganavhindukush(at)hotmail.com

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *