Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Nej Stefan Löfvén.

inifransett

Försvarsmakten skall inte ut i förorterna och agera polis.
Försvarsmakten stödjer redan idag polisen med andra funktioner som t.ex helikoptertransporter, eftersök av försvunna mm. Att däremot agera polisiärt har Försvarsmakten varken befogenhet, utbildning, erfarenhet eller resurser till.

Satsa istället på fler poliser och avsevärt högre löner till dessa samt få ut statliga och kommunala funktioner som skapar jobb ute i orten.

Försvarsmakten skall absolut verka ute i orten men då för att visa för folk att vi kan erbjuda bra jobb som ger folk en roll i samhället.

GMY
Håkan

 

Personlig blogg

Bloggen behandlar utbildnings-, organisations- och personalfrågor främst ur ett marint perspektiv.
Författaren är förvaltare och jobbar på Marinbasen.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *