Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

En arbetsgivare – 1000 befattningar – rekryteringskoordinator

Inblick på P 4

Hej Julia, rekryteringskoordinator på regementsstaben, vad gör du på jobbet – egentligen?

Jag ansvarar för rekrytering mot grundläggande officersutbildningar på P4. Det innebär att jag informerar anställda och värnpliktiga om vilka officersutbildningar de kan söka och hur de går tillväga för att söka. Jag sammanhåller även alla tester och intervjuer som görs i samband med antagning till grundläggande officersutbildningar. Vidare så är jag kontaktperson för de elever som läser officersutbildning, det vill säga att jag hjälper dem i diverse frågor och ärenden som rör deras utbildning och fortsatta arbete vid P4. Jag handlägger även ansökningar till nivåhöjande officersutbildningar och stöttar i diverse HR-relaterade ärenden och projekt.

Vad krävs för att kunna göra ditt jobb?

Man behöver ha en akademisk utbildning inom HR eller liknande. Dessutom behöver man ha en god förståelse för de olika officersutbildningarna och inriktningarna som finns i Försvarsmakten. I mitt arbete kommunicerar jag med många olika människor på olika nivåer och inom olika områden, så därför behöver man även ha en förmåga att anpassa sin kommunikation och bygga relationer.

Vilken dold talang har du?

Jag är stark som en björn!

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *