Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Till alla anhöriga till Mali 09

Inblick på P 4

Foto:Hampus Hagstedt/Försvarsmakten 

”Jag vill på detta sätt tacka alla anhöriga som stöttat oss under vår insats. Jag vet att många av er där hemma har haft det tufft att få vardagen att gå ihop, men trots det har ni haft energi kvar att stötta oss genom positiva kommentarer, en stor förståelse och ständigt peppande. Utan ert stöd hade vi aldrig kunnat behålla det höga operativa tempo som kännetecknat insatsen och som gett oss mycket positiv kritik från både FN och våra nationella chefer. Ni är i högsta grad en del av insatsen och jag hoppas att ni kan känna samma stolthet som oss över vad vi åstadkommit i Mali.

Det har varit en stor ära att få vara chef över Mali 09 och det är det mest utvecklande, roliga och intressanta som jag gjort hitintills under mina 22 år i Försvarsmakten.

Jag tillönskar er alla en fantastisk sommar och önskar er all lycka i framtiden.”

Magnus Frykvall, kontingentschef Mali 09

Foto:Mikael Johansson/Försvarsmakten 

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *