Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

En viktig anhörigträff för Mali 10

Inblick på P 4

Det har varit en första anhörigträff för förbandet som åker ner till Mali senare i år. Anhörigträffen avslutade veckan när de som ingår i Mali 10 samlades i Skövde för första gången.

Oftast kommer första anhörigträffen lite närmare inför att förbanden ska åka iväg.
– Nu har vi valt att genomföra en extra träff lite tidigare för det finns mycket information som är bra för både anhöriga och våra medarbetare att känna till i god tid. Som till exempel om du ska hyra ut din bostad under tiden du är borta, vad bör du tänka på då, säger Christer Flor som är veteran- och anhörigsamordnare på Skaraborgs regemente.

Träffen innehöll mycket praktisk information som exempelvis fullmakter för bankärenden och olika kontaktvägar man bör känna till. Personal från Nordea, jurist Ingemar Karlsson, Invidzonen, Soldathemmet och personal från Försvarsmakten höll i denna del av träffen.

Intresset för anhörigträffen var stort och salen var fylld till sista plats. Fram till att förbandet åker ner till Mali och även under tiden som de är där ordnas fler anhörigträffar.
– De här träffarna att bra för att bygga nätverk mellan anhöriga, Försvarsmakten och frivilligorganisationerna Invidzonen och Soldathemmet, avslutar Christer

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *