Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

En viktig anhörigträff för Mali 10

Inblick på P 4

Det har varit en första anhörigträff för förbandet som åker ner till Mali senare i år. Anhörigträffen avslutade veckan när de som ingår i Mali 10 samlades i Skövde för första gången.

Oftast kommer första anhörigträffen lite närmare inför att förbanden ska åka iväg.
– Nu har vi valt att genomföra en extra träff lite tidigare för det finns mycket information som är bra för både anhöriga och våra medarbetare att känna till i god tid. Som till exempel om du ska hyra ut din bostad under tiden du är borta, vad bör du tänka på då, säger Christer Flor som är veteran- och anhörigsamordnare på Skaraborgs regemente.

Träffen innehöll mycket praktisk information som exempelvis fullmakter för bankärenden och olika kontaktvägar man bör känna till. Personal från Nordea, jurist Ingemar Karlsson, Invidzonen, Soldathemmet och personal från Försvarsmakten höll i denna del av träffen.

Intresset för anhörigträffen var stort och salen var fylld till sista plats. Fram till att förbandet åker ner till Mali och även under tiden som de är där ordnas fler anhörigträffar.
– De här träffarna att bra för att bygga nätverk mellan anhöriga, Försvarsmakten och frivilligorganisationerna Invidzonen och Soldathemmet, avslutar Christer

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *