På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Förbandet Mali 10 har samlats

Inblick på P 4

Förbandet är samlat

Nu har Mali 10 ryckt in och under en vecka haft  huvuddelen av personalen på plats i Skövde. Uppstarten var en gemensam samling där chefen för Mali 10 fick möjlighet att prata till alla i sitt förband.

– Det viktigaste med denna vecka är att vi nu har påbörjat vår gemensamma utbildning och att vi är ett samlat förband. För att skapa en förståelse för utbildningen och sedan kunna lösa våra uppgifter i insatsområdet är det viktigt att alla har fått höra hur jag ser på uppgiften och hur vi ska lösa den, säger Dan Hagman, chef Mali 10

Under samlingen fick personalen information om bland annat ersättningar, hemresor, sjukvård och om hur det är nere i Mali.

– Under veckan har vi också hämtat ut uniformer och personlig materiel, fotograferat all personal och testat fysisk förmåga. Framöver kommer vi genomföra olika befattningsutbildningar på flera platser runt om i Sverige. Själv ser jag fram emot den första anhörigträffen som vi ska ha nu, då de anhöriga är en viktig del i våra förutsättningar, avslutar Dan

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *