Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Ni är hjältar

Inblick på P 4

Vi på Mali 09 vill tacka er alla som följt oss på Inblick på P 4-bloggen och ett extra stort tack till er alla som var på besök under anhörigdagen i helgen.

En fin hälsning som en av våra anhöriga skrev på tavlan under anhörigdagen. Foto: Mikael Johansson/Försvarsmakten

Några av oss befinner sig redan i insatsområdet och andra har gått på några veckors ledighet. Vi kommer nu att lämna över bloggen till Mali 10 och vill ni fortsätta följa vår resa kommer vi snart ansvara för Malibloggen

Under vår sista veckan på regementet hade vi besök av flera journalister. Vill ni läsa om oss i lokalmedia kan ni klicka er vidare till SLA (prenumeration krävs), Skövde Nyheter eller Radio Skaraborg

Ta hand om er hemma i Sverige så ses vi på de kommande anhörigträffarna.

Foto: Försvarsmakten

 

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *