Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Mali 09 är redo för fredsinsats

Inblick på P 4

Under två veckor har vi på Mali 09 genomfört den sista delen av insatsutbildningen och stärkt vår förmåga som underrättelseförband. Det har varit lärorika dagar där alla på förbandet fått samöva och göra sig redo för den kommande FN-insatsen.
− Slutträningen har bekräftat att samtliga på förbandet har en mycket stark vilja att alltid lösa uppgifter på bästa sätt och snabbt anpassar sig till ändrade förutsättningar. Det är dessa egenskaper som gör att jag med stor tillförsikt ser fram emot vår viktiga fredsinsats i Mali under FN-flagg, säger Magnus Frykvall, kontingentschef för Mali 09.

Vill ni läsa mer om vår slutträning kan ni klicka er vidare till Försvarsmaktens hemsida.

Magnus Frykvall, kontingentschef för Mali 09, är mycket nöjd med slutträningen och ser med tillförsikt fram emot insatsen. Foto: Mikael Johansson/Försvarsmakten

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

0 kommentarer

delta i diskussionen ↓

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *