Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Bilder från FUSA-veckan

Inblick på P 4

Bilderna är från Mali 09 FUSA under insatsutbildningen. FUSA står för förbandsövning med skarp ammunition. Foto: Spaningskompaniet/Försvarsmakten

Den gånga veckans skarpskjutningar på Kråk gick riktigt bra och både stab- och understödskompaniet och spaningskompaniet övade  sammanstöt och strid från stridsställningar. Som alltid avslutades övningsveckan med en efterlängtad vård som pågick sent in på natten. Bilderna är från spaningskompaniet och för dem har FUSA-veckan kännetecknats av gott humör och god kamratanda. Resan mot solen står nu runt hörnet.

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *