Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Informationsblad till lärare, tränare och andra vuxna

Inblick på P 4

Bilden är framtagen till en tidigare anhörigbroschyr. Niklas Ehlén/Försvarsmakten

Många som ingår i Mali 09 har barn hemma och hur de reagerar när mamma eller pappa åker iväg på insats skiljer sig åt. Därför är det bra att man som lärare, tränare eller annan vuxen i barnets omgivning blir medveten om att det kan ske och hur barnet kan agera. Försvarsmakten har därför tagit fram ett informationsblad till vuxna som är betydelsefulla för barnen där det framgår vilka känslor eller reaktioner som kan förekomma.

Ladda gärna hem informationsbladet och dela ut till personerna som ni anser behöver: När en förälder genomför en militär tjänstgöring utomlands

 

 

 

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *