Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Bilder från förra veckans övning

Inblick på P 4

Befattningsutbildningarna börjar gå mot sitt slut och Mali 09 skiftar nu fokus till att börja samträna kompanierna och de olika funktioner som ingår i den svenska styrkan. För stab- och trossplutonen har de under förra veckan övat tillsamman för första gången och de sammanfattar perioden med en mycket positiv känsla med goda övningsresultat.

Det bjöds på strålande solsken när stab- och trosspluton övade tillsammans för första gången. Foto: Jakob Neidenström/Försvarsmakten

På övningsschemat stod det bland annat hur man genomför bogsering av galten. Foto: Jakob Neidenström/Försvarsmakten

Foto: Jakob Neidenström/Försvarsmakten

Solnedgång på Skövdes övningsfält. Foto: Jakob Neidenström/Försvarsmakten

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *