Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Sök till Soldathemsförbundets prep-kurser

Inblick på P 4

Först och främst, vad är egentligen en Prep-kurs? Preparation and Relationship Education Program” bygger på forskning gjord i USA och kursen ger dig och din partner konkreta verktyg för hur man kan kommunicera i en relation. Målet med kursen är att hjälpa par att förstå varandra och få en djupare relation. För många som arbetar i Försvarsmakten kan det kännas särskilt viktigt att ha en stabil och trygg familjesituation när ska iväg på utlandstjänst, exempelvis Mali.

Bilden är en genrebild och är framtagen till en tidigare anhörigbroschyr. Niklas Ehlén/Försvarsmakten

Eftersom trycket på de tidigare kurserna har varit högt och platserna tog slut relativt snabbt så släpper snart Soldathemsförbundet två nya tillfällen, 12-14 oktober i Falköping och 19-21 oktober i Stockholm. Platserna kan man söka på https://soldathem.org/ och ni kan läsa mer på https://soldathem.org/prep-kurser/

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *