Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Att vara förälder till en veteran

Inblick på P 4

De flesta som åker på insats har föräldrar som är hemma i Sverige och stöttar. Att vara förälder till ett barn som åker till Mali kan stundtals kännas svårt och man vet inte riktigt vart man ska vända sig om man har frågor. På Invidzonen finns Föräldrarzonen, ett initiativ som startades av en mamma som saknade andra föräldrar att prata med och insåg att det kan vara skönt träffa andra i samma situation som en själv.

Föräldrazonen anordnar träffar efter behov över hela landet och om du som förälder vill veta mer, eller har egna förslag på aktiviteter, så kan du kontakta Invidzonen på deras hemsida: https://invidzonen.se/default.aspx?page=22

Bild från Mali 06. Foto: Mats Nyström/Försvarsmakten

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *