På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Läs om kakor och hur de används på forsvarsmakten.se.

Läs mer

Inställningar för kakor

På forsvarsmakten.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.

Läs mer

Hantera inställningar

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor.

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen.

Kakor för lokal lagring används för att webbplatsen inte ska behöva ladda samma innehåll flera gånger.

Kakor för statistik används för att förstå hur besökare interagerar med webbplatsen genom att samla och rapportera information anonymt.

Kakor för marknadsföring används för att mäta och analysera marknadsföringskampanjer.

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Njut av sommaren

Inblick på P 4

Semestern börjar närma sig och med den följer en välförtjänt ledighet. Passa på att umgås med varandra och njut av sommaren. För de som rycker in till Mali 09 gäller det att man bibehåller sina goda fysiska förmåga och här följer några bra övningsexempel som ni tillsammans, eller på egen hand, kan göra under sommaren.

Några bra tips från personer som tidigare väntat på insats har gett följande exempel:

  • Se över småsaker och hemmafix tillsammans. Exempelvis hur gör ni med huset, bilen och er ekonomi.
  • Gå på anhörigträffarna (på välkomstbrevet som skickats ut finns datum för den första anhörigträffen). Oftast blir insatsen på hemmaplan lättare om den kan delas med andra.
  • Prata med skolan och/eller förskolan och berätta för personal och kompisar om insatsen.
  • Prata med varandra och fråga hur din anhörig mår? Finns det något som han eller hon undrar över?

Inblick på P 4 kommer att ta ett kortare sommaruppehåll. Bloggen kommer att fyllas med inlägg igen när Mali 09 rycker in. Trevlig sommar!

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *