Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Våreld 2018

Inblick på P 4

Övningen Våreld 2018 börjar närma sig sitt slutskede och en stor del av Skaraborgs regementes, P 4, personal kan snart rulla hemåt. P 4 är ansvariga och planerar Våreld som pågår mellan 21-30 maj och syftar till att samla en stor del av arméns förband för att öva förmågan att försvara Sverige med markstridskrafter. Totalt är  det runt 2 500 deltagare, som kommer från 12 av Försvarsmaktens förband, och övningen är ett viktigt steg i arméns träning genom att förbanden övar tillsammans.

Här nedan kan ni se några bilder från det soliga övningsfältet i Skövde.

Mats Nyström/Försvarsmakten

Mats Nyström/Försvarsmakten

Mats Nyström/Försvarsmakten

Mats Nyström/Försvarsmakten

Mats Carlsson/Försvarsmakten

Mats Carlsson/Försvarsmakten

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *