Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

Jobb & utbildning

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

till jobb & utbildning

bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Du är här

Boende på campen

Inblick på P 4

Det är många som undrar hur det är att bo på campen. Hur sover man, hur ser matsalen och utrymmet för fritid ut? När Magnus Frykvall, chef för Mali 09, var nere på erfarenhetsöverlämning fotograferade han delar av området. Han fick även reda på att det finns goda möjligheter att höra av sig till sina anhöriga, antingen via mail eller telefon, från campen.

Gemensamt utrymme i tältet där man sover

I tälten finns det flera sovrum, ungefär 4×4 meter,, där man sover själv.

Det finns gemensamma utrymmen där alla kan samlas för att umgås och ta det lugnt.

Ett biljardbord i det gemensamma utrymmet. Frågan är, vem blir mästare på Mali 09?

Matsal på campen. De som åkte med på erfarenhetsöverlämningen beskriver maten som god.

Personlig blogg

Välkomna till Skaraborgs regementes, P 4, blogg. På denna sida kommer du att få en inblick i regementet och kan följa vår verksamhet.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *