Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Ny medalj för Marinfemkamp i OS

idrottiforsvaret

Marinafemkampstjejerna gjorde det igen! I Hinderbanestaffeten lyckades de i det blåsiga och kalla vädret få med sig ett brons och slå brasilianskorna i matchen om bronset. Svenskorna var först på 4.e plats men i och med att det brasilianska laget drog på sig ett straff som resulterade i ett tidstillägg på 20 sekunder gick svenska tjejerna om och tog bronset.

I laget ingick Cecilia Sjöholm,  som därmed tog sin tredje medalj i mästerskapet (1 silver och två brons) och Melina Westerberg som fick sin andra medalj (1 silver och 1 brons). Medaljen var Försvarsmaktens 3:e vid OS i Wuhan, Kina.

Cecilia i full fart

Melina i full sving i hinderbanestaffeten

Bronsmedaljörena vid Hinderbanelöpning i marinfemkamp, Melina Westerberg och Cecilia Sjöholm.

För att följa tävlingarna kan ni antingen följa oss här på bloggen eller på idrottiforsvaret på facebook och instagram.

För att följa tävlingarna live gå in på: https://hdstreamingairtv.com/MWG-Live-2019/

 

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *