Till övergripande innehåll Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsidan Nyheter Innehållsöversikt Sök Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakta oss Juridisk information
Du är här:

myndigheten

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

till myndigheten

jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Oavsett vad du vill göra i Försvarsmakten börjar din resa med en grundutbildning.

till jobb & karrär

bloggportalen

Här finns information om Försvarsmaktens värderingar, våra uppgifter från riksdag och regering och hur vi arbetar för att lösa dem. Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Friktioner på Reunion

idrottiforsvaret

Trötta ben, slitna fötter men reveljen gick i två-tiden i morse. Det vankades jaktstart efter att samtliga lag tvingats till nattvila då den kommande passagen inte lämpade sig för nattförflyttning. Idag gällde de att hålla tillräckligt hög fart för att inte fastna i nästa darkzon.

Stupbranta förflyttningar och en flod som var tämligen torrlagd medgav ingen dans på rosor. Packrafts är kajaker som packas ner i ryggsäck för att pumpas upp då det ska paddlas. Idag blev det mycket bära och tyvärr knäckte Johan en paddel i den steniga floden under en av paddelsträckorna. Då gick det tyvärr inte att hänga med i den höga farten. Det kostar mer energi att försöka hänga med med bristande materiel. Vi är inne på tredje dagen, det är nu och det kommande dygnet som normalt avgör dessa race. Dagens kritiska målsättning för de med pallambitioner var att nå CP10 innan mörkret skulle tvinga dem till ofrivilligt nattstopp igen. 14 lag grejade det. SAFAT är ännu  inte uträknade och ligger bara 4 timmar bakom ”pallen”, det är två dygn till att kämpa. Ännu har inte den tjocka damen sjungit.

Äntligen väntar en cykelsträcka.

Foto: Anton Thorstensson/Combat Camera

 

Personlig blogg

Bloggen om idrott och tävling i Försvarsmakten.

delta i diskussionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *